Home » » Ο ΚΑΙΡΟΣ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/12/2017

Ο ΚΑΙΡΟΣ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/12/2017

Written By Αθλόδρομος on Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 | 8:09 π.μ.



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά κυρίως μετά το μεσημέρι και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017. Παράλληλα οι ατμοσφαιρικές συνθήκες, ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα δυτικά και νότια.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 4-5 βαθμούς χαμηλότερη), 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 19 βαθμούς στην Κρήτη, 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια και τα Μεσόγεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία στροφή τους σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και τις βραδινές ώρες στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.


Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος