Home » » Ο Νίκος Παπανικολάου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Ο Νίκος Παπανικολάου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Written By Αθλόδρομος on Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 | 11:19 μ.μ.


Ο Νίκος Παπανικολάου, εκπρόσωπος της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε δράση», έχει φοιτήσει στο ΕΜΠ, στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, αλλά εργάζεται εδώ και 25 χρόνια ως Δημοσιογράφος και Επικοινωνιολόγος.


Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και επίτιμος μέλος του ΤΣΜΕΔΕ, συγγραφέας και ασχολείται με τα κοινά συμμετέχοντας ενεργά στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας από τη εποχή της Μεταπολίτευσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον ΄Ανω Λόφο Αξιωματικών. Τώρα ζει με την οικογένειά του στον Άγιο Γιάννη Θεολόγο στο Μπουρνάζι.

Ο Δημήτρης Κελάφας τόνισε: «Η παρουσία σου και της δημοτικής κίνησή σας στο πλευρό μου, μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη και τη βεβαιότητα πως το “όλοι μαζί μπορούμε” έχει γίνει πια απτή πραγματικότητα για τον Δήμο Περιστερίου.
Η συνένωση όλων αυτών των δυνάμεων, των δυνάμεών μας, σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας για όλους μας, αφού γίνεται για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση, αλλά και αυξάνει τις υποχρεώσεις μας απέναντι στις απαιτήσεις του κόσμου του Περιστερίου. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στην ανανέωση της δημοτικής ζωής και στην αλλαγή ολόκληρης της πόλης με τον καλύτερο τρόπο.

Για να σπάσουμε μια κατεστημένη κατάσταση και νοοτροπία είναι απαραίτητο να συνεργαστούμε όλοι μαζί και να αντλήσουμε γνώσεις και εμπειρία από όλους εσάς που προσέρχεστε με το όραμα μιας οικολογικής, με κοινωνικές υποδομές πόλης.

Σε καλωσορίζω και στο εξής η προσπάθειά μας θα είναι κοινή».       
Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος