Home » » Ο Γιώργος Πετράκης και ο ΒασίληςΠαπαβασιλόπουλος αναλαμβάνουν τη νομική υποστήριξη της παράταξης του Δημήτρη Κελάφα

Ο Γιώργος Πετράκης και ο ΒασίληςΠαπαβασιλόπουλος αναλαμβάνουν τη νομική υποστήριξη της παράταξης του Δημήτρη Κελάφα

Written By Αθλόδρομος on Τρίτη 15 Απριλίου 2014 | 8:15 μ.μ.


Οι  έγκριτοι νομικοί ΓιώργοςΠετράκης και ΒασίληςΠαπαβασιλόπουλοςαναλαμβάνουν τη νομική υποστήριξη της παράταξης του Δημήτρη Κελάφα «Περιστέρι με Όλους-Ανατροπή». 


Είναι γνωστοί σε όλο τον δήμο μας για την μακρά και επιτυχημένη τους πορεία στον επαγγελματικό τους χώρο αλλά και για την κοινωνική τους δράση. 

Με το κοινωνικό έργο τους έχουν βοηθήσει πολλούς συμπολίτες μας στο παρελθόν και είναι διατεθειμένοι να το κάνουν ξανά υπερασπιζόμενοι το κοινό συμφέρον όλων των Περιστεριωτών.

Ο Γιώργος Πετράκης ήταν επικεφαλής κοινωνικής δράσης του Δήμου Περιστερίου, του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου και άλλων φορέων της πόλης μας στη συγκέντρωση τροφίμων και μαζί με τον δικηγόρο Βασίλη Παπαβασιλόπουλο μετέχουν στο νομικό τμήμα της Μητρόπολης Περιστερίου στο κοινωνικό πρόγραμμα «Λυσίας», που παρέχει δωρεάν νομική βοήθεια σε άπορους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.


ΟΔημήτρης Κελάφαςδήλωσε: «Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους ολόκληρης της παράταξής μας τους έγκριτους νομικούς Γιώργο Πετράκη και Βασίλειο Παπαβασιλόπουλοπου αναλαμβάνουν δράση στην κοινή ενωτική μας προσπάθεια να αλλάξουμε το Περιστέρι. 

Η συστράτευσή τους δίνει ένα καθαρό πολιτικό αυτοδιοικητικό στίγμα, την ενότητα των δυνάμεων της δημιουργίας και της ανανέωσης για να ανταποκριθεί το Περιστέρι στις προκλήσεις της νέας εποχήςκαι να γυρίσει σελίδα. 

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση αλλά και για όλα όσα έχουν προσφέρει στην κοινωνία του Περιστερίου. 

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που στην «οικογένεια» του «Περιστέρι με ΟΛΟΥΣ» προστίθενται συνεχώς νέες προσωπικότητες με γνώσεις, ήθος, επαγγελματική καταξίωση, θέληση και όραμα για μια καλύτερη πόλη».   
Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος