Home » » Φτιαγμένη για τίτλο η Άμιλλα Περιστερίου… 3-1 την Λυκόβρυση

Φτιαγμένη για τίτλο η Άμιλλα Περιστερίου… 3-1 την Λυκόβρυση

Written By Αθλόδρομος on Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 | 10:27 π.μ.


Μπορεί μεσοβδόμαδα να ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ζουμπατόπουλο, ωστόσο η Άμιλλα Περιστερίου έδειξε να μην επηρεάζεται από το γεγονός αυτό και να περνάει με εμφατικό τρόπο από τα βόρεια προάστια με 3-1 κόντρα στην Λυκόβρυση, στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής για τον Γ’ όμιλο της Αθήνας.


Με αυτή την νίκη οι Περιστεριώτες πέρασαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε ισοβαθμία με την Λυκόβρυση, και περιμένει τι θα κάνει αύριο ο Χαλκηδονικός. Μάλιστα η πολύτιμη αυτή νίκη ήρθε με ανατροπή, κάτι που δείχνει πως είναι φτιαγμένοι για να κατακτήσουν τουλάχιστον μία  θέση για την παραπάνω κατηγορία.

Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 39’ με τον Αποστόλου, για το 1-0 που έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα. 

Στο β’ μέρος η Άμιλλα μπήκε στο ματς ψυχομένη, και στο 59΄έφερε αρχικά το ματς στα ίσια με τον Ασημακόπουλο. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού στο 74’ ο Ζαφείρης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του , για την ολική ανατροπή στον αγώνα. 

Το τρίποντο και σπουδαίο διπλό κλείδωσε στο 80’ με τον Παλαιολόγο να σφραγίζει αυτή την νίκη για την Άμιλλα με 3-1.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Καρλάφτης, Μιγκάκης, Χαρμπαλης, Ραυτόπουλος, Αγγελης, Γκιονη, Μαρκομιχάλης, Σεμπογλου (67’ Πουλιανος), Αποστόλου (86’ Μουκίδης), Παπαθανάσης, Κορδολαίμης (76’ Κολοκοτρώνης)

ΑΜΙΛΛΑ: Πυρέμης, Καλίκας, Ζαφείρης, Ασημακόπουλος, Λιόντος, Δούμας, Βόγλης, Ασημακόπουλος Π., Καραμπέτσι(68’ Παλαιολόγος), Χρόνης(76’ Μαντζουράτος), Δέγκλερης (89’ Καραμπέτσης)

topiko24.gr
Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος