Home » » Φιλιατρά: Σερνόταν για εβδομάδες με τα πόδια του δεμένα με σύρμα

Φιλιατρά: Σερνόταν για εβδομάδες με τα πόδια του δεμένα με σύρμα

Written By Αθλόδρομος on Σάββατο 25 Μαΐου 2013 | 7:09 μ.μ.


Η Άννα Ριζοπούλου, που είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση στην περιοχή της Μεσσηνίας επικοινώνησε με το www.zoosos.gr για να μας ενημερώσει για ένα ακόμα έγκλημα εις βάρος ενός σκύλου τον οποίο εντόπισαν χθες το βράδυ σ’ έναν δρόμο στα Φιλιατρά.


Το σκυλί σερνόταν για περισσότερο από έναν μήνα στους δρόμους της περιοχής. Κάποιος του είχε δέσει τα πίσω πόδια με σύρμα και από το σύρμα κρεμόταν και ένα μεταλλικό σκουριασμένο τενεκεδάκι.

Από το σφιχτό δέσιμο, σταμάτησε η ροή του αίματος και τα πίσω άκρα του ζώου σταμάτησαν να αιματώνονται. Τα πόδια του σάπισαν από την σηψαιμία. Η Άννα Ριζοπούλου που ενημερώθηκε τηλεφωνικά γι’ αυτό το πλάσματα έτρεξε χτες κοντά του. Μετά από 60 χιλιόμετρα οδήγησης και αγωνιώδους αναζήτησης το βρήκε να σαπίζει στην άκρη του δρόμου. Μια μάζα από σαπισμένη σάρκα, που προφανώς δεν είχε πιει νερό δεν είχε φάει τροφή για καιρό…

Το μάζεψε, του έκοψε με μια τανάλια το σύρμα και το μετέφερε σε κτηνίατρο, ο οποίος άνοιξε το ιατρείο του μετά τα μεσάνυχτα. Τελικά το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι να το απαλλάξουν από το μαρτύριο του μέσω της ευθανασίας.

Τα τραύματα παντού στο κορμί του, χωρίς επιστροφή η κατάσταση του. Ο αιώνιος ύπνος μακριά από την κακία των ανθρώπων η μόνη λύση.

Άλλο ένα ζώο που έφυγε μέσα σε αβάσταχτους πόνους, επειδή στην Ελλάδα οι κάφροι που βασανίζουν ζώα τελικά είναι ανυπολόγιστοι.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…
zoosos.gr
Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος