Home » » Κίνηση ζωής από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Πειραιά

Κίνηση ζωής από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Πειραιά

Written By Αθλόδρομος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 3:14 μ.μ.

Μία ακόμη ενέργεια ήρθε να προστεθεί στο τεράστιο κοινωνικό έργο που διεξάγει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Πειραιά. Με μπροστάρει τον ακούραστο πρόεδρο της ένωσης Κο Νίκο Σιδηρόπουλο (φωτό) αλλά και όλα τα μέλη του συνδέσμου. 
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Ιατρείο που δημιούργησε πρόσφατα ο Σύνδεσμος θα δείτε στο παρακάτω κείμενο που εξέδωσε το τμήμα δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου:
   Το ιατρείο που δημιούργησε στο αθλητικό κέντρο ΠΛΑΤΩΝ στη Νίκαια η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά , αποδείχτηκε σαν μια εξαιρετικής σημασίας ενέργειάς της και ειδικότερα του προέδρου και ιατρικού επιστήμονα κ. Νίκου Σιδηρόπουλου και του συνεργάτη του στη διοίκηση κ. Κανέλλου Τσίρμπα .Ο οποίος έχει την αποκλειστική ευθύνη λειτουργίας  του.
Πρέπει να σημειωθεί ότι από την  πρόσφατη  έναρξη λειτουργίας του   πέρασαν και εξετάστηκαν 500 νεαροί ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Το οίκημα που στεγάζει το νέο ιατρείο  είναι μικρό σε χωρητικότητα και  μάλιστα ο φίλαθλος δήμαρχος Νικαίας – Ρέντη κ. Ιωακειμίδης  αποφάσισε   να  βρεθεί ένα πιο μεγαλύτερο  κτίριο  για να
υπάρχει άνεση  στην προσέλευση και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και των παλαιμάχων. Το ιατρείο λειτουργεί   18:00 – 21:00    και  την Ένωση  Παλαιμάχων εκπροσωπούν οι κ.κ.Δ.  Σαρρής,  Μ. Σαμπάνης  οι οποίοι στηρίζουν την μεγάλη αυτή προσπάθεια . Και τους ευχαριστεί δημόσια ο αρμόδιος υπεύθυνος του Δ.Σ. της Ένωσης κ.  Κανέλλος Τσίρμπας Ο οποίος κρατά και αρχείο επισκέψεων . Να σημειωθεί ότι υπεύθυνος γιατρός είναι ο γνωστός καρδιοχειρούργος  κ. Ιωάννης Χαβελές . Το ιατρείο διαθέτει ηλεκτροκαρδιογράφο   , ενώ γίνονται και παθολογικές εξετάσεις. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τσίρμπα. (τ/φ 6977-593592). Στις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστούν οι ημερομηνίες εξετάσεων των 17 ομάδων- μελών της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων .
  • Γιατροί- Διασώστες
Στο συμβούλιο της Πέμπτης παραβρέθηκαν οι γιατροί –διασώστες   με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γεννιδουνιά  ο οποίος  στηρίζει τις εξαιρετικές προσπάθειες των παλαιμάχων  και θα είναι στις προσεχείς εκδηλώσεις τους.
  • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Στη τακτική συνεδρίαση  της Πέμπτης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής του νέου τουρνουά περιόδου 2012 – 2013  από τον υπεύθυνο  κ. Τάκη Παϊπέτη. Σύμφωνα λοιπόν με τις αργίες που υπάρχουν μέχρι τον προσεχή Ιούλιο   και με το σκεπτικό ότι θα συμμετάσχουν 17 ομάδες, το τουρνουά αυτό θα τελειώσει τον Φεβρουάριο  με την διεξαγωγή ενός γύρου. Αμέσως μετά θα αρχίσουν οι αγώνες του κυπέλλου της Ένωσης.  Προκριματική φάση  σε διπλούς αγώνες, προημιτελική φάση επίσης σε διπλούς αγώνες  ώστε να ολοκληρωθεί  περί τα τέλη Ιουνίου του 2013. Στην επόμενη συνεδρίαση θα γίνει η κλήρωση του τουρνουά με κάθε ομάδα να παίρνει κλειδάριθμο  πριν μπει στη κληρωτίδα. Η κλήρωση του κυπέλλου θα προγραμματιστεί  προσεχώς.
Σημείο αναφοράς η εξασφάλιση γηπέδου- έδρας των ομάδων για το νέο τουρνουά . Θα πρέπει λοιπόν  στο επόμενο συμβούλιο οι εκπρόσωποι των ομάδων να έχουν εξασφαλίσει την έδρα τους με τις αντίστοιχες ώρες έναρξης.
*Στη τελευταία συνεδρίαση παρέστησαν οι αντιπρόσωποι των εξής ομάδων: Ατρόμητος Αθ., Αιγάλεω, Αργοναύτης, Βύζας Μεγ., Δόξα Πειρ., Δραπετσώνα, Ερμής Κορ. Ελλάδα Ποντίων, Ηρακλής Νικ., Ιωνικός Ν, Κερατσίνι, Μοσχάτο, Περαμαϊκός. Απουσίαζαν   η Νέα Πέραμος, ο Πανελευσινιακός, η Προοδευτική και ο Αίαντας Σαλ.Οι οποίοι και παρέλαβαν το αγωνιστικό πλάνο του τουρνουά 2012-2013 με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων και τις αργίες. 
**Το Δ.Σ  καλεί τις απούσες ομάδες να είναι παρούσες την Πέμπτη  28/9 στη τακτική συνεδρίαση και να  παραδώσουν στη γραμματεία το έντυπο συμμετοχής στο τουρνουά και τους πίνακες αθλουμένων τους.
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 Ο πρόεδρος κ. Νίκος Σιδηρόπουλος ενημέρωσε τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους για  τις παρακάτω  αθλητικές  και κοινωνικές  εκδηλώσεις στις οποίες έχει προσκληθεί η Ένωση .
1)Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο¨Ταξείδι του Ίκαρου Νέας Ιωνίας του δημοσιογράφου κ. Κώστα Χαλέμου με πρόσκληση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κ. Ουσταμπασίδη. Η οποία θα γίνει την 1η Οκτωβρίου .
2) Πρόσκληση  με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Επιχειρήσεων Αττικής στις 2 Οκτωβρίου ( Τρίτη 19:30) στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι.
3) Πρόσκληση στην ημερίδα  που θα κάνει η Ελλάδα Ποντίων στις  12 Οκτωβρίου   με θέμα « Διατροφή- Ψυχολογία).
4) Πρόσκληση για την εκδήλωση  που θα κάνει ο γνωστός καθηγητής ΤΕΦΦΑ κ. Μπεκρής  σε κέντρο του Πειραιά με θέμα: Ακαδημίες. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς.  5) Εκδήλωση που θα κάνει η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Πειραιά με λαμπαδηδρομία για το αθλητικό σωματείο Φλόγα  στις 12/10.
                                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ
Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος